Coöperatie Kraamzorggroep U.A.

Kraamzorg 

Het Mooie Wonder

Kraamzorg in Flevoland en omstreken

Logo created by visaprint

Coöperatie Kraamzorggroep U.A.

Kraamzorg Het Mooie Wonder is lid van de Coöperatie Kraamzorggroep en heeft via de Coöperatie Kraamzorggroep contracten met alle zorgverzekeraars. 


Mocht uw verzekering u vertellen geen contract te hebben met Kraamzorg Het Mooie Wonder, dan kunt u de Coöperatie Kraamzorggroep noemen.


Alle leden van Coöperatie Kraamzorggroep zijn zelfstandige kraamzorgondernemers. Sommige werken in een Maatschap of groep, de andere werkt solo. Allen met een eigen identiteit. Alle deze kraamzorgondernemers zijn KCKZ geschoold en zijn geregistreerd bij de KVK. 

Ze verlenen persoonlijke kraamzorg zoals dat past bij hun cliënten.  Deze cliënten kiezen veelal bewust voor een zelfstandige kraamverzorgende, vanwege de kleinschaligheid, en de persoonlijke zorg die zij kunnen bieden. Op hun website kunt u meer informatie vinden over de zorg die zij aan u kunnen leveren.

Samen vormen wij Coöperatie Kraamzorggroep. Wij sluiten samen contracten af bij de zorgverzekeraars, bundelen onze krachten en delen onze kennis op gebied van certificering, scholingen en kwaliteitsverbetering. Iedere kraamzorgondernemer binnen de coöperatie draagt zelf zorg voor kwaliteit en verbetering van haar onderneming.

Wij houden ons aan het privacyreglement van de coöperatie .

Dunstan babytaal
Kenniscentrum Kraamzorg KCKZ
Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgenden
Zorg voor borstvoeding gecertificeerd
Kraamzorg Het Mooie Wonder is DEKRA gecertificeerd
Kraamzorg Het Mooie Wonder is HKZ gecertificeerd

De Zaaiviool 23

8256 ET Biddinghuizen

24/7 bereikbaar

32142791

33006246

© Copyright 2000-2021. All Rights Reserved by Kraamzorg Het Mooie Wonder (kraamzorghetmooiewonder.nl & hetmooiewonder.nl)